در نزدیکی فرودگاه پورتو در پرتغال یک انبار قدیمی وجود داشت که طراحان و معماران با استفاده از روندهای جدید طراحی آن را به یک فضای اداری مدرن تبدیل کردند. طراحان با استفاده از طراحی مدولار و استفاده از عناصر سبک، دست به بازسازی آن انبار زدند و آن را با طراحی فضای اداری مدرن به یک استودیو و مرکز نوآوری به نام HBK Spectris تبدیل کرده اند.

طراحان از فضای وسیع ساختمان صنعتی استفاده کردند تا با یک طرح بندی منعطف و اصولی، فضایی برای کار، جلسات و ملاقات طراحی کنند. فضای داخلی این مرکز دارای دو کانتینر است که یکی از آنها به صورت عمودی و دیگری به صورت افقی بر روی زمین قرار دارد و به وسیله یک سری سکوهای پلکانی ساخته شده از توری فلزی که امکان دسترسی به طبقه فوقانی کانتیر عمودی را می دهد متصل است، در زیر این پله ها فضایی برای استراحت کارمندان طراحی شده است که ساعتی را برای گفتگو با یکدیگر بپردازند. طراحان برای رنگ آمیزی این استودیو از ترکیبی متعادل از عناصر روشن و خنثی استفاده کرده اند که با استفاده از رنگ های خاکستری، زرد، آبی و سبز فضاهای مختلف این استدیو را مشخص کرده اند.

فضای اداری به رنگ زرد، کانتینرها به رنگ آبی و قهوه ای، داکت ها و کانال هوا با رنگ سبز، اتاق های جلسات سرپوشیده با پوشش دیوارهای زرد و میزها و پارتیشن ‌های مدولار با استفاده از چوب های رنگی، مشخص شده اند. تاریخچه شرکت در قسمت بیرونی کانتیتر عمودی طراحی شده است که به وسیله مجموعه ای از پلاک های چوبی که توسط یک کابل فیبر نوری روشن متصل شده اند، حجم مکعبی را به یک صفحه اطلاعاتی تبدیل کرده است. در حیاط خلوت مجموعه HBK Spectris فضاهایی برای سالن غذاخوری و اتاق بازی طراحی شده است که کارمندان می توانند در زمان استراحت خود از این دو فضا استفاده کنند.

شما به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

میانگین امتیازات ۰ / ۵. تعداد امتیازات ۰

هنوز امتیازی ثبت نشده است. اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را از دست ندهید

چگونه مجسمه های گچی کارگاه طراحی را رونق داد

داستان مطرح شدن سبک و سلیقه ویولا لاناری (Viola Lanari) و مجسمه های گچی اش، با یک اتفاق سا…